OMA JOOGAPOLKUNI

Vuosia jatkuneet ääniongelmat pakottivat minut jättämään ensimmäisen ammattini varhaisiän musiikinopettajana vuonna 2019. Olin harrastanut joogaa useita vuosia säännöllisen epäsäännöllisesti, ja pikkuhiljaa vuosien varrella huomannut, että säännöllinen joogaharjoittelu auttaa pitämään kehon pahimmat kireydet loitolla, jotka osaltaan vaikuttavat negatiivisesti puhe- ja lauluääneeni. Halusin suunnata kohti työtä, jossa voin sekä pitää itsestäni paremmin huolta että auttaa asiakkaitani voimaan paremmin, ja siksi päätin kouluttautua joogaopettajaksi. Joogalla on ollut valtavan suuri vaikutus omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini: sen lisäksi, että ääniongelmat pysyvät paremmin hallinnassa, en ole myöskään kärsinyt niin usein selkäkivuista kuin aiemmin. Oman paremman olon ohella parasta on se, kun kuulen asiakkailtani heidän tarinoitaan siitä, miten joogaharjoittelu on parantanut heidän elämänlaatuaan eri tavoin.

MINÄ JOOGAOPETTAJANA

Haluan oman kokemukseni pohjalta auttaa ihmisiä oppimaan tuntemaan kehonsa paremmin joogan avulla ja sitä kautta voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Keho ja mieli ovat tiiviisti kytköksissä toisiinsa; jos fyysinen vointi on huonolla tolalla, vaikuttaa se myös henkiseen vointiin, ja toisinpäin.

Tärkein asia, jota joogatunneillani korostan, on oman kehon kuuntelu. Joogaharjoittelun tarkoitus ei ole venyä äärimmilleen hienon näköisiin asanoihin, vaan havainnoida, miten erilaiset asanat ja liikkeet vaikuttavat omaan kehoon ja millaisia tuntemuksia ne saavat aikaan. Jokainen saa joogata täysin itseensä keskittyen, tarpeen vaatiessa asanoita ja liikkeitä soveltaen.

Olen hyvin käytännönläheinen joogaopettaja, ja pyrin puhumaan kielellä ja termeillä, jotka jokainen ymmärtää. Keskityn ohjauksessani paljon kehon linjauksiin, jotta joogaharjoittelu olisi mahdollisimman turvallista ja miellyttävää asiakkaalle. Niin onlinessa kuin livenäkin voit olla varma, että olen läsnä siinä hetkessä juuri sinulle.

Kävin joogaopettajakoulutukseni kesällä 2019, ja olen ohjannut siitä asti; aluksi livenä ja myöhemmin myös Zoomin kautta. Ensimmäiset vuodet ohjasin Saksassa, jossa silloin asuin, ja vuosien varrella olen ohjannut joogatunteja niin saksaksi, suomeksi kuin englanniksikin.

LEMPEÄ ILTAJOOGA (ONLINE)

Varaa maanantai-iltaisin kalenterista säännöllinen hetki omaa hyvinvointiaikaa ja osallistu online-joogaan oman kodin rauhasta käsin. Työpäivän jälkeen ei tarvitse jaksaa enää lähteä mihinkään, kun ohjattu joogaharjoitus tulee sinun luoksesi Zoomin välityksellä. Rakenna itsellesi suloinen jooganurkkaus ja anna keholle ja mielelle miniloma arjen kiireistä!

Lempeän iltajoogan teema vaihtuu kuukausittain, ja voit osallistua aina silloin kun sinulle sopii ilman sitoutumista pitkiin jäsenyyksiin.

Toukokuun teema: KEVÄINEN HIDAS FLOW

Maanantaisin klo 19.15-20.15
Ilmoittaudu mukaan verkkokaupassani!

YKSITYISTUNNIT RYHMILLE

Oli kyseessä sitten polttarit, pikkujoulut, tyhy-päivä tai muuten vaan hemmotteluilta ystävien kesken, ota yhteyttä ja tulen ohjaamaan teille rentouttavan joogaharjoituksen haluamanne teeman mukaisesti!

Valitse teitä eniten kutsuva harjoitus (1,5 h) :

– RENTOUDU JA PALAUDU – stressiä lievittävä, kehoa ja mieltä rauhoittava harjoitus
– HYVÄN YÖN YIN – superrentouttava, levollisiin yöuniin valmistava harjoitus
– KOKO KEHON TRIGGERPOINT YIN – tehokasta jumien avausta triggerpalloilla (max. 10 hengen ryhmä)
– ISTUMATYÖLÄISEN JOOGA – lempeä harjoitus, jossa keskitytään erityisesti niska-hartiaseutuun, lantionseutuun sekä selkään

Yksityistunnit (1,5 h) ryhmille alkaen 170 euroa + alv 10%.
Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous teidän porukalle!
Ohjaan suomen lisäksi tarvittaessa saksaksi ja englanniksi.

LIVEJOOGAA LAHESSA

Ohjaan silloin tällöin kaikille avoimia, ihanan rentouttavia joogaharjoituksia livenä. Näistä ilmoittelen Instagramissa ja Facebookissa tarkemmin!